Matt LaFleur knielt neer bij 1-yardlijn: "Er is een manier om te winnen in deze competitie"

20 Dec 2022

Matt LaFleur knielt neer bij 1-yardlijn:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Met een voorsprong van 24-12 met nog 1:39 te gaan, hadden de Packers op maandagavond het eerste en het eerste doelpunt bij de Rams' 1-yard lijn en ze besloten drie keer neer te knielen om de wedstrijd te beëindigen, in plaats van nog een doelpunt te maken. landing. Packers-coach Matt LaFleur zei dat hij dat altijd zal doen in die situatie.

“Daar heb ik niet aan gedacht. Ik denk gewoon dat er een manier is waarop je omgaat met winnen in deze competitie. Ik heb veel respect voor de jongens tegen wie we strijden”, zei LaFleur.

LaFleur werd erop gewezen dat puntenverschil een van de playoff-tiebreakers is, maar LaFleur antwoordde dat playoff-tiebreakers niet iets zijn waar hij aan denkt tijdens een wedstrijd. Hij zei ook dat hij er geen last van had dat de Rams hun time-outs laat in de wedstrijd gebruikten, ook al was er vrijwel geen kans dat ze zouden winnen.

“Als ik wist dat dat het verschil zou zijn, doe je zeker wat je moet doen, maar ik denk dat daar karma bij betrokken is, en daar wil ik het niet over hebben, en ik' Ik heb te veel respect voor ze', zei LaFleur. "Daar maak ik me geen zorgen over."

De mensen die zich zorgen maakten, waren degenen die wedden op het puntentotaal van de wedstrijd van maandagavond: de over/under was 39,5 punten, wat de underhit betekent, maar de over zou hebben geslagen als de Packers nog een touchdown hadden gescoord.< /p>

Matt LaFleur knielt neer bij 1-yardlijn: "Er is een manier waarop je omgaat met winnen in deze competitie" verscheen oorspronkelijk op Pro Football Talk