Rob Gronkowski deelt overtuigende inzichten over de bestemming van Tom Brady in 2023

24 Jan 2023

Rob Gronkowski deelt overtuigende inzichten over de bestemming van Tom Brady in 2023

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Gronk deelt meeslepend inzicht over waar Tom Brady in 2023 zal spelen, oorspronkelijk verschenen op NBC Sports Boston

Niemand weet wat de toekomst voor Tom Brady in petto heeft, zelfs Brady zelf niet. Maar degenen die hem goed kennen, kunnen een goed onderbouwde schatting maken.

Rob Gronkowski valt zeker in die categorie na zijn hele NFL-loopbaan -- negen seizoenen bij de New England Patriots en twee bij de Tampa Bay Buccaneers -- bij de legendarische quarterback te hebben doorgebracht. Gronk werd zaterdag in de NFL-studioshow van FOX gevraagd waar hij denkt dat Brady in 2023 zou kunnen landen en gaf een behoorlijk verhelderend antwoord.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

"Hij is klaar voor volgend jaar", zei Gronkowski. "Maar laat me je vertellen: het zal de situatie zijn die hem het meest intrigeert. Welke gelegenheid hem ook het meest enthousiast maakt om voetbal te spelen, daar zal hij volgend jaar zijn."

Op het eerste gezicht lijkt dat misschien een voor de hand liggend punt: Brady wordt in augustus 46 en zal niet de tijd of energie hebben om wat zijn laatste NFL-seizoen zou kunnen worden, te besteden aan een saai team met sombere vooruitzichten. Maar de mening van Gronk suggereert ook dat Brady niet vastbesloten is om lid te worden van een Super Bowl-koploper. Zolang Brady intellectueel wordt gestimuleerd door de aanval van een team en enthousiast is over het potentieel ervan, zou dat genoeg kunnen zijn om de QB naar die bestemming te leiden (in ieder geval in de ogen van Gronk).

McCourty: 'Ik ga ook terug naar New England als Tom Brady gaat'

Als Brady er zo over denkt, dan lijkt een terugkeer bij de Tampa Bay Buccaneers onwaarschijnlijk. De aanval van de Bucs zag er een groot deel van het seizoen 2022 hopeloos uit en eindigde als 25e in de NFL in scoren, dus we kunnen ons voorstellen dat Brady na drie seizoenen in Tampa Bay misschien een andere omgeving wil. Zelfs de teamgenoten van Brady's Bucs lijken te geloven dat de zevenvoudig Super Bowl-kampioen niet terug zal zijn in 2023.

Welke teams zouden Brady enthousiast kunnen maken als mogelijke bestemmingen? Zijn geboorteplaats San Francisco 49ers zou aantrekkelijk kunnen zijn, met hoofdcoach Kyle Shanahan die een dynamische aanval leidde die het team hielp de NFC Championship Game te bereiken met derde-snarige quarterback Brock Purdy. Een reünie met Josh McDaniels in Las Vegas of Mike Vrabel in Tennessee zou Brady ook kunnen verleiden, terwijl de mogelijkheid om samen te werken met Tyreek Hill, Jaylen Waddle en offensief ingestelde hoofdcoach Mike McDaniel bij de Miami Dolphins ook de interesse van de QB kan wekken.< /p>

Wat betreft de patriotten? Ze kunnen een overweging zijn als het team Bill O'Brien, die Brady's aanvallende coördinator was in 2011, inhuurt als zijn volgende OC. Maar 'opwindend' is niet bepaald het woord dat in je opkomt als je de overtreding van New England beschrijft.

Gronk lijkt er in ieder geval van overtuigd dat Brady terugkeert voor een 24e NFL-seizoen, dus verwacht veel speculatie tussen nu en NFL free agency half maart.