Shannon Sharpe verontschuldigt zich bij Dillon Brooks, Ja Morant en Grizzlies na verhitte onenigheid bij Lakers-wedstrijd

24 Jan 2023

Shannon Sharpe verontschuldigt zich bij Dillon Brooks, Ja Morant en Grizzlies na verhitte onenigheid bij Lakers-wedstrijd

Shannon Sharpe, een Fox Sports-persoonlijkheid en Pro Football Hall of Famer, verontschuldigde zich voor zijn rol in een woordenwisseling die vrijdagavond plaatsvond toen de Memphis Grizzlies tegenover de Lakers stonden in Los Angeles.

Sharpe, die Dillon Brooks lastig viel en woorden had met Ja Morant tijdens de wedstrijd, gebruikte op "Undisputed" maandagochtend enkele minuten om zich te verontschuldigen voor alles wat hij deed. Hij verontschuldigde zich ook individueel bij Brooks, Morant, fans, beide teams, zijn stylist en zelfs LeBron James.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

"Ik heb 6 1/2 jaar verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid gepredikt en ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd," zei Sharpe. "Het maakt niet uit wat Dillon Brooks zei of hoe vaak hij het zei, ik was de verantwoordelijke persoon, ik had het platform dat ik heb en er zijn zoveel mensen die tegen me opkijken, ik had het mis. Ik had de temperatuur moeten verlagen." in de arena. In plaats daarvan heb ik de temperatuur verhoogd en het uit de hand laten lopen."

Sharpe valt Brooks lastig, krijgt ruzie met Tee Morant

Vrijdagavond ging het allemaal mis in de Crypto.com Arena in Los Angeles. Sharpe, die aan de rechtbank zat, had vlak voor rust woorden met Brooks en Morant. Toen het team bezig was de tunnel naar de kleedkamer in te lopen, stormden ze allemaal op Sharpe af.

En omdat dat niet genoeg was, kwam Tee Morant, Ja's vader, in de strijd. Hij liep naar Sharpe toe en de twee moesten snel worden gescheiden door de beveiliging, die al druk bezig was de Grizzlies en hun inwonende reus, Steven Adams, tegen te houden om naar Sharpe te komen. Het was een bizarre scène.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Sharpe vertelde later op vrijdagavond aan ESPN dat hij Brooks lastig viel en zei dat hij te klein was om James te bewaken.

"Ze wilden deze rook niet, Dave," vertelde Sharpe aan ESPN. “Ze doen al dat praten en jockeyen en ik ben niet over dat jockeyen. Het begon met Dillon Brooks. Ik zei dat hij te klein was om LeBron te bewaken. Hij zei: 'F***' me. Ik zei: 'F*** you' terug. Hij begon op me af te komen en ik zei: 'Je wilt deze problemen niet.'

Verhaal gaat verder

“En toen kwam Ja uit het niets praten. Hij wilde deze problemen absoluut niet. Toen kwam de vader en hij wilde duidelijk geen problemen. Maar ik wilde alles wat ze hadden. Laat je nu niet voor de gek houden door deze dwazen."

Als jij, een 54-jarige Pro Football Hall of Famer, begint uit te leggen waarom je een professionele basketballer lastig viel door te zeggen "ze wilden die rook niet", is het waarschijnlijk tijd dat je een stapje terug doet en dingen onderzoeken, niet?

Dat lijkt te zijn wat Sharpe deed. Hij nam de verantwoordelijkheid voor wat hij deed, gaf toe dat hij zich niet gedroeg zoals een volwassene (en medialid) zich zou moeten gedragen, en verontschuldigde zich heel specifiek voor alles.

Wat betreft Sharpe en Tee Morant, de twee hebben in het derde kwartaal hekken gerepareerd.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Shannon Sharpe verontschuldigde zich voor het veroorzaken van een woordenwisseling tijdens de Grizzlies-Lakers-wedstrijd op vrijdagavond. (Foto door Kevork Djansezian/Getty Images)