Tom Brady laat geagiteerde F-bommen vallen wanneer hem wordt gevraagd naar zijn pensioen, geeft toe dat hij 'probeerde te struikelen' Cowboys S Malik Hooker

24 Jan 2023

Tom Brady laat geagiteerde F-bommen vallen wanneer hem wordt gevraagd naar zijn pensioen, geeft toe dat hij 'probeerde te struikelen' Cowboys S Malik Hooker

Laat de onophoudelijke pensioenspeculatie beginnen.

Of doorgaan, eigenlijk, als we eerlijk zijn.

Het seizoen van Tom Brady zit erop, dus het is tijd om je af te vragen wat als totdat hij de beslissing neemt over zijn NFL-toekomst. De 45-jarige toekomstige Hall of Famer sprak over het onderwerp op zijn "Let's Go!" podcast samen met interviewer Jim Gray op maandag. Ook al wilde hij dat blijkbaar niet.

Rond 12.30 uur in de aflevering van maandag vroeg Gray aan Brady of hij een tijdschema had om te beslissen of hij al dan niet zou stoppen met voetballen. Hier is het antwoord van Brady:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

"Jim, als ik wist wat ik verdomme ging doen, had ik het verdomme al gedaan," zei Brady. "Oké? Ik bekijk het per dag."

Gray verdedigde de vraag als "de enige vraag die iedereen wil horen."

"Ik waardeer het dat je het vraagt," antwoordde Brady. "Bedankt."

Na een ongemakkelijke pauze ging Gray verder met een ander gevoelig onderwerp: de NFL-boete van $ 16.444 van Brady nadat Brady probeerde Malik Hooker, de veiligheid van Cowboys, te laten struikelen in Tampa Bay's playoff-verlies tegen de Dallas Cowboys. Brady hield zich ook niet in met dit antwoord. Hij gaat in beroep tegen de boete, ook al heeft hij aan Gray toegegeven dat hij inderdaad heeft geprobeerd Hooker te laten struikelen.

"Ik probeerde hem met mijn rechterschouder aan te pakken en miste hem", aldus Brady. "En ik was niet van plan mijn arm uit te steken. Ik probeerde hem op de grond te krijgen. Ik miste hem volledig. Ik raakte hem niet eens.

"Ik probeerde hem te laten struikelen, maar dat lukte niet. Ik weet niet hoe je een boete kunt krijgen voor iets dat niet eens is gebeurd. Beboeten ze een intentie? Het is net als richten en je mist de persoon je slaat, en ze noemen het nog steeds targeting. Ik moet uitzoeken en begrijpen waarom dit het geval is. Het is een beetje vreemd. Daarom zou ik willen dat onze NFLPA sterker was."

Dit is het toneelstuk in kwestie:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Aan de ene kant moet de opwinding van Brady met een korreltje zout worden genomen. Dit is zijn podcast, en alles zeggen wat controversieel is, is goed voor het programma. Hij heeft het wil-hij-of-wil-niet-spel met groot effect uitgerekt op de podcast tijdens zijn pensionering / pensionering-saga in 2022.

Verhaal gaat verder

Aan de andere kant klinkt hij oprecht geagiteerd. En het is begrijpelijk dat hij dat zou zijn. Hij heeft op meerdere fronten een paar zware maanden achter de rug.

Brady is het onderwerp waarschijnlijk beu en zou liever de pensioenbeslissing op zijn eigen voorwaarden nemen, minus het constante aandringen. Hij beseft ook zeker dat dat geen redelijke optie is. Totdat hij de call maakt, gaan de speculaties - en de vragen - door.

Tom Brady lijkt de pensioenvragen beu te zijn. (Douglas DeFelice/Reuters)